Palvelut

Bergwerk Oy:n palvelukokonaisuus koostuu kolmesta toisiaan tukevasta räjäytys- ja louhintateknisestä palvelusta. Toimintamme perustana ovat asiantuntijapalvelut, joissa tarvittavaa osaamista hyödynnämme myös rakentaessamme asiakkaan tarpeiden mukaisia urakointi- ja koulutuspalveluita.

Tarjoamme palveluitamme tilanteen mukaan yksittäin tai useamman palvelun kokonaisuuksina, joissa yhdistyvät esimerkiksi asiantuntija- ja urakointipalvelut tai vaikka kaikki kolme palvelua samalla kertaa.

Asiantuntija­palvelut

Laaja-alaisia asiantuntijapalveluita kalliorakentamisen ja kaivosteollisuuden tarpeisiin. Asiantuntijapalveluita täydennämme tarvittaessa osallistumalla räjäytystöihin työmaalla.

Lue lisää


Koulutus

Koulutusideologiamme pohjautuu kahteen peruspilariin: vahva tekninen teoriapohja tohtoritasoisine tutkimusprojekteineen yhdistettynä käytännön poraus- ja panostusosaamiseen.

Lue lisää


Urakointi

Toteutamme louhintatyöt kevyellä kalustolla, joten pääsemme paikalle nopeasti ja edullisesti. Räjäytystöiden ohella teemme myös kallion kiilaustöitä ja tarjoamme räjäytystöiden johtamispalvelua.

Lue lisää

Bergwerk Oy on suomalainen räjäytys- ja louhintatekniikan asiantuntija, kouluttaja, urakoitsija ja tutkija

Bergwerk Oy on suomalainen räjäytys- ja louhintatekniikan asiantuntija, kouluttaja, urakoitsija ja tutkija